Verkeershinder Holterbergweg wk 21 t/m 48

In verband met uitbreiding van het spoor tussen Schiphol en station Duivendrecht starten binnenkort (hei)werkzaamheden aan de Holterbergweg. De werkzaamheden vinden plaats aan de bestaande spoorviaducten.

Uw Amsterdamse adres ten dode opgeschreven?

Uw Amsterdamse adres ten dode opgeschreven?

Een aanzienlijk deel van de bedrijven in het Amstel Business Park is gevestigd binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Ouder-Amstel. Deze bedrijven dreigen nu hun Amsterdamse adres kwijt te raken.

Nieuwe stadsdelen moeten zich gaan bewijzen

Nieuwe stadsdelen moeten zich gaan bewijzen

Het verschil tussen stadsdelen in regeltjes, procedures en dienstverlening is voor veel ondernemers een bron van frustratie. ORAM was dan ook verheugd toen het kabinet besloot een einde aan die stadsdelen te willen maken. Recent presenteerde wethouder Van Es in hoofdlijn de plannen van Amsterdam voor de herinrichting van het stadsbestuur. Het gezamenlijke bedrijfsleven, waaronder ORAM, en de Kamer van Koophandel claimen een actieve rol in het proces.

Sake safari tijdens Amstel Business Borrel

Sake safari tijdens Amstel Business Borrel

De meeste mensen associëren Sake met een wat bedenkelijk opgewarmd brouwsel als aftrap voor een Japans etentje. De deelnemers aan de laatste Amstel Business Borrel voor de zomervakanties weten inmiddels beter.

Proef camerabewaking op stapel

Proef camerabewaking op stapel

Amsterdam werkt aan een proef met camerabewaking op bedrijventerreinen. De proef vindt plaats op verzoek van de Amsterdamse gemeenteraad. Via een artikel in de Telegraaf wees ORAM eerder al op de gunstige ervaringen met slimme vormen van camerabewaking op bedrijventerreinen elders in het land. De proef moet duidelijk maken of deze ervaringen ook in Amsterdam in de praktijk kunnen worden gebracht.

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
tel. 020 - 6 222 111
fax 020 - 6 203 133