Registrations have closed.
Breikers event

Breikers event

68 68 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op dinsdag 13 februari nodigt Breikers je uit voor een top event. Je kan je inschrijven via het aanmeldknop. Mocht je een collega willen meenemen dan kan dat natuurlijk. Graag ook aanmelden zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Met als spreker professor en filosoof Bas Haring die ons uitdaagt om op een andere manier naar mobiliteit en gedrag te kijken. We hebben weer een bijzondere locatie weten te strikken: Capital C, de voormalige diamantbeurs aan het Weesperplein in Amsterdam.

Wat mag je verwachten?
• Veel interessante mensen bij elkaar, die je kent of graag leert kennen, uit de wereld van duurzame mobiliteit & bereikbaarheid
• Een goede spreker, zodat je met meer kennis naar huis gaat dan dat je kwam
• Lekkere drankjes en hapjes
• Een bijzondere locatie in de oude Diamantbeurs van Amsterdam

Gastspreker Bas Haring
Bas Haring (1968) is volksfilosoof die wetenschap en filosofie voor iedereen toegankelijk maakt. Hij promoveerde in de Kunstmatige Intelligentie en is hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Bas weet als geen ander ingewikkelde onderwerpen toegankelijk te maken voor een groot publiek, en kreeg hiervoor de Duidelijketaalprijs.

Wij kijken uit naar 13 februari. In het verhaal van Bas, vol humor en confrontatie, raakt hij essentiële punten rondom mobiliteitsbeleid die zelfs de meest doorgewinterde expert aan het denken zet.

Breikers
Het grootste werkgeversnetwerk van Noord‐Holland voor slimme en duurzame mobiliteit & logistiek.

 

Datum en tijd

dinsdag 13 februari 2024
15.30 − 18.00
 

Programma

15.30 – 16.00 | Inloop
16.00 – 16.45 | Spreker Bas Haring
16.45 – 18.00 | Borrel in Capital Kitchen