Registrations have closed.
De Droog Dialoog: Rondetafelgesprek Ruimte voor werk

De Droog Dialoog: Rondetafelgesprek Ruimte voor werk

128 128 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dinsdag 26 maart organiseert ORAM de eerste Droog Dialoog van 2024. Graag nodigen we je persoonlijk uit om deel te nemen aan dit rondetafelgesprek. Op de agenda staan twee hoofdonderwerpen:

•    Toekomstbestendige bedrijvenstrategie van de MRA
•    Programma Ruimte voor Economie van het Ministerie van EZK

Aanmelden
Laat ons via onderstaande knop weten dat je erbij bent. Dan houden wij rekening met je aanwezigheid. Is deze bijeenkomst ook voor collega’s interessant? Dan kan je de uitnodiging doorsturen en vragen of zij zich aanmelden bij Ninie Lie.

Droog Dialoog
In dit rondetafelgesprek bespreken we hoe we gezamenlijk bedrijvigheid een plek kunnen (blijven) geven in de MRA. In iedere Droog Dialoog staat een ander relevant thema centraal en behandelen we concrete cases en delen we kennis en ervaringen. Relevante bevindingen publiceren we via de kanalen van ORAM.

Ruimte voor Werk
Ruimte voor woningbouw, ruimte voor circulaire economie, ruimte voor werk … De opgaven worden steeds complexer, de ruimte steeds schaarser en de ruimteclaims groter. Wonen is belangrijk, maar dit kan niet zonder werk. Vorig jaar heeft ORAM de Agenda Ruimte voor werk gelanceerd. Met deze Agenda trekken we lessen uit de praktijk en doen we een voorzet voor oplossingen om ruimte voor werk te behouden.

Deze bijeenkomst is op uitnodiging. Voor meer informatie neem contact op met Jurriaan van den Eijkhof.

 
 

Datum en tijd

dinsdag 26 maart 2024
14.45 − 17.30