De Droog Dialoog: uitreiking publicatie ‘Transformatie van Werklocaties’

De Droog Dialoog: uitreiking publicatie ‘Transformatie van Werklocaties’

45 45 mensen hebben dit evenement bekeken.

Graag nodigen we je uit voor het exclusieve event Droog Dialoog op 25 juni, waar we de publicatie ‘Transformatie van Werklocaties’ uitreiken aan Esther Rommel, de gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland voor Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie, Havens en Recreatie. Deze publicatie is de opvolger van Agenda Ruimte voor Werk die het belang van werklocaties onderstreept.

Waarom weer Ruimte voor Werk?
Ruimte voor Werk is nu en zal de komende jaren een belangrijk thema blijven om de MRA leefbaar te houden. De ruimtevragen voor woningbouw, voor circulaire economie en voor werk worden complexer omdat de ruimte schaarser en de ruimteclaims groter worden. Wonen is belangrijk, maar dit kan niet zonder werk. In de ‘Transformatie van Werklocaties’ onderzoeken we wat er nodig om deze terreinen een eerlijke kans te bieden in het ruimtelijk-economisch debat.

Droog Dialoog
ORAM doet in beiden publicaties een open uitnodiging aan gemeenten en bedrijfsleven om de dialoog aan te gaan. Deze gesprekken geven we sinds 2023 vorm in de Droog Dialoog. In rondetafelgesprekken komen we met het bedrijfsleven, publieke partijen en experts samen om met elkaar van gedachten te wisselen.

We zien je graag op 25 juni bij Droog!

Door je via onderstaand formulier aan te melden, ga je ermee akkoord dat jouw naam en bedrijfsnaam op de deelnemerslijst worden getoond.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
 

Datum en tijd

dinsdag 25 juni 2024
15.30 − 17.45
 

Programma

15.30: Inloop
15.55: Welkom Kees Noorman | video Ruimte voor Werk
16.05: Panelgesprek – in gesprek over de Transformatie van Werklocaties
16.45: Overhandiging publicatie aan gedeputeerde Esther Rommel
16.55: Netwerkborrel
17.45: Einde