Registrations have closed.
Diner Pensant NZKG in transitie

Diner Pensant NZKG in transitie

33 33 mensen hebben dit evenement bekeken.

Graag nodigen ORAM en Rabobank u uit voor een exclusieve avond in de A’DAM Toren op maandag 1 juli. We zijn verheugd dit programma aan te bieden voor het 2e editie van het Diner Pensant Noordzeekanaalgebied in transitie.

Dit belooft weer een exclusieve avond te worden waarin we onze gedachten delen over de transities in het Noordzeekanaalgebied. De waarde van deze avond wordt vooral bepaald door uw aanwezigheid. Daarom is deze persoonlijke uitnodiging* niet overdraagbaar.

Tijdens een vegetarisch diner gaan we in drie gespreksrondes in op ambities en trends in het Noordzeekanaalgebied. Hoe gaan we om met de uitdagingen? Wat hebben de TET Energy Transition projecten rondom het NZKG nodig? De toekomst ligt in onze handen.

Keynotes

  1. Eric Wiebes, partner bij McKinsey in Amsterdam wekt onze eetlust op – of bederft die – met een schets van de toekomst van de industrie in Europa.
  2. Hans van den Berg, CEO van Tata Steel Nederland, neemt ons mee in de wereld van groen staal. Het staalbedrijf uit de IJmond wil de komende jaren overstappen van kolen op aardgas en waterstof. Dit biedt technische en bestuurlijke uitdagingen. Van den Berg licht toe wat Tata Steel gaat doen en hoe ver het bedrijf is.
  3. Lucia van Geuns, Strategic Advisor Energy bij HCSS, praat ons bij over de geopolitiek van de energietransitie.

Dit event is volgeboekt

 
 

Datum en tijd

maandag 1 juli 2024
17.30 − 21.30
 

Programma

17.30 uur: Inloop
18.00 uur: Borrel bij A’dam & Co.
18.15 uur: Welkom en introductie door Kees Noorman en Erik Versnel
18.25 uur: Lucia van Geuns, Strategic Advisor Energy bij HCSS
19.35 uur: Eric Wiebes, partner bij McKinsey & Company
20.30 uur: Hans van den Berg, CEO bij Tata Steel
20.45 uur: Inzichten, conclusies en opvolging
21.00 uur: Netwerkborrel
21.30 uur: Einde