Amsterdamse Haringpartij 2024

Amsterdamse Haringpartij 2024

199 199 mensen hebben dit evenement bekeken.

ORAM heeft opnieuw de eer om haar leden uit te nodigen voor de exclusieve Amsterdamse Haringpartij. Maandagavond 24 juni vindt de 27ste editie plaats bij Strandzuid (RAI).

Voorrang op gastenlijst via ORAM
De Haringpartij is uitgegroeid tot een fenomeen in Amsterdam. De vraag naar een plek op de gastenlijst is dan ook groot. En dat terwijl de Amsterdamse Haringpartij alleen werkt met persoonlijke uitnodigingen. Het evenement is exclusief voor mensen die werken en/of wonen in de regio Amsterdam. Ook dit jaar krijgen leden van ORAM voorrang op de gastenlijst.

Ultieme kans om te netwerken
Tijdens de Amsterdamse Haringpartij geniet je natuurlijk van de verse haring en perfect bijpassende drankjes. Daarnaast kun je netwerken met de 900 genodigden uit verschillende branches: bedrijfsleven, overheid, onderzoek en wetenschap, kunst en cultuur, sport, media, toerisme, technologie en innovatie, financiële dienstverlening, horeca, bancaire en zakelijke wereld.

Aanmelden via ORAM
Het bestuur van de Stichting Amsterdamse Haringpartij maakt het mogelijk dat iedereen kosteloos kan deelnemen. Aanmelden is iets minder eenvoudig en gaat in drie stappen:

  1. Je meld je aan op de ORAM-website, via onderstaande knop. ORAM geeft je naam als geïnteresseerde door aan de organisatie van de Amsterdamse Haringpartij.
  2. Begin mei krijg je een uitnodiging van de Amsterdamse Haringpartij om je definitief aan te melden via hun systeem.
  3. Als je aanmelding definitief is ontvang je een unieke QR-code die je toegang geeft tot Strandzuid.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dat dan snel door, dan geven we iemand van de wachtlijst de kans om zich aan te melden.

Graag tot 24 juni bij de Amsterdam Haringpartij!

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Heb je vragen neem contact op met Ninie Lie

 
 

Datum en tijd

maandag 24 juni 2024
17.30 − 19.30