Registrations have closed.
KunstRAI Amsterdam 2024

KunstRAI Amsterdam 2024

170 170 mensen hebben dit evenement bekeken.

LET OP: Er zijn nog maar een aantal plekken vrij. Wanneer alle beschikbare plekken voor de KunstRAI zijn geboekt, zetten we je graag op de wachtlijst. Meestal komen er last minute nog annuleringen binnen. Dat biedt kans voor jou om deel te nemen. Stuur je naam, telefoonnummer naar Ninie Lie. Zij laat het je weten als er een plek vrij is.

 

ORAM en de KunstRAI zijn ook dit jaar weer een samenwerking aangegaan. We bieden jou de gelegenheid om de 39ste KunstRAI te bezoeken, naast de beurs ook de Artist Night. Je kan ook één van je zakelijke relaties meenemen. Dit is de kans om je samen te laten inspireren door de kunstenaars bij zowel jonge als gevestigde galerieën.

The Artist Night
ORAM en de KunstRAI verwelkomen je graag op vrijdag 29 maart bij de eerste editie van The Artist Night. Vanaf 17.30 uur bieden we onze leden een zeldzame gelegenheid om de kunstenaars en galeriehouders van de KunstRAI  te ontmoeten. Tijdens dit exclusieve avondprogramma kunnen genodigden onder het genot van een drankje persoonlijk in gesprek gaan met de kunstenaars, die speciaal voor deze avond aanwezig zullen zijn. De kunstenaars treden live voor ons op, geven met demonstraties een inkijkje in hun creatieve proces.

Netwerkborrel
Om 19.00 uur zien we je graag op het grote terras om samen het paasweekend in te luiden.

Aanmelden
Je kan je aanmelden via de button hiernaast. Wij vragen je om je relatie ook aan te melden als deelnemer via die pagina.

 

Datum en tijd

vrijdag 29 maart 2024
17.30 − 21.00
 

Programma

17.30: Inloop
18.00: Opening The Artist Night
19.00: Borrel op grote terras
20.30: Einde borrel
21.00: Sluiting beurs