ORAM Business Booster: workshop Pizzafinanciering

ORAM Business Booster: workshop Pizzafinanciering

39 39 mensen hebben dit evenement bekeken.

Graag nodigen wij je uit voor de workshop Pizzafinanciering op woensdag 3 juli. In een startup of scale-up is een stevige financiering naast een sterk team en een kloppend product, onmisbaar. Maar, hoe kom je aan de juiste funding? Charlotte Telgenkamp en Max Rempt van bureau KplusV neem je  mee in de wereld van de pizzafinanciering.

Tijdens deze workshop leer je de kunst van pizzafinanciering, een strategie waarbij je meerdere financieringsvormen samenvoegt, eigenlijk net zoals de verschillende ingrediënten op je pizza kiest. KplusV heeft veel ervaring in het investment-ready maken van ondernemingen en weet precies wat investeerders belangrijk vinden.

Of je nu startkapitaal zoekt of financiering om je onderneming verder te laten groeien, de adviseurs van KplusV begeleiden je bij het vinden van de mix die perfect past bij jouw behoeften.

Deze workshop is ontworpen om jou als ondernemer meer inzicht te geven in de verschillende financieringsvormen en hoe je deze op verschillende momenten succesvol kan inzetten om je onderneming door te laten groeien. Onmisbare informatie om jouw ambities te realiseren!

Door je via onderstaand formulier aan te melden, ga je ermee akkoord dat jouw naam en bedrijfsnaam op de deelnemerslijst worden getoond.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
 

Datum en tijd

woensdag 3 juli 2024
15.30 − 18.00
 

Programma

15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Workshop pizzafinanciering door KplusV
16.45 uur: Netwerkborrel
18.00 uur: Einde workshop