Registrations have closed.
ORAM op locatie: ‘Naar de bajes’

ORAM op locatie: ‘Naar de bajes’

279 279 mensen hebben dit evenement bekeken.

ORAM staat voor netwerken, kennisdeling en inspiratie. We brengen onze leden in verbinding en laten je graag kennismaken met ondernemend Amsterdam. Voor ons volgende ‘op locatie’ event nodigen we je uit op een wel heel bijzondere plek. Je bent welkom in het Bajeskwartier, de locatie van de voormalige en beroemde ‘Bijlmerbajes’.

Naar de Bajes
We nodigen je uit voor een uniek kijkje achter de schermen bij Bajeskwartier, een bijzonder bouwproject in Overamstel, Amsterdam. ORAM-lid AM Gebiedsontwikkeling heeft de eer gekregen om de locatie van de voormalige ‘Bijlmerbajes’ een geheel nieuwe invulling te geven. AM neemt ons mee in hun plannen en de eerste resultaten voor de transformatie van gevangenislocatie naar een veelzijdige wijk waar woningen en werkplekken komen voor een diversiteit aan mensen. Van sociale huur tot zeer luxe appartementen. Voor gezinnen, studenten, expats, ouderen, ondernemers en creatieven.

Programma
Jurgen van de Laarschot van AM Gebiedsontwikeling gaat ons alles vertellen over de herontwikkeling en wat dit unieke gebied te bieden heeft voor de toekomst van de regio en welke kansen ontstaan voor maatschappij en bedrijfsleven.

Netwerken en borrel
Na de presentatie en rondleiding is er een netwerkborrel in het gezellige brouwerijcafé Levenslang, waar je de gelegenheid hebt om te netwerken met andere ORAM-leden.

Meld je nu aan! Beperkt aantal plekken
Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt, dus wees er snel bij en meld je nu aan!

We zien je graag op dinsdag 19 september om 16.30 uur bij het Amsterdamse Bajeskwartier.

 

Datum en tijd

dinsdag 19 september 2023
16.30 − 19.00
 

Programma

16.30 uur: Inloop
16.45 uur: Welkom vanuit ORAM & AM
16.50 uur: Presentatie door Jurgen van de Laarschot
17.15 uur: Q&A
17.20 uur: Rondleiding Bajeskwartier
17.50 uur: Borrel + Bites
19.00 uur: Einde