ORAM Zeehavendagenborrel 2024

ORAM Zeehavendagenborrel 2024

72 72 mensen hebben dit evenement bekeken.

We nodigen je van harte uit voor een speciaal netwerkevent tijdens de derde editie van de Zeehavendagen Amsterdam. Op donderdagavond 27 juni organiseren we, samen met havenpromotieorganisatie Amports een netwerkborrel op stadsstrand Jakarta op de Kop van Java.

De Zeehavendagen Amsterdam biedt een uniek kijkje achter de schermen van de haven en het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied. Tijdens onze borrel kan je een tochtje op stoomschip Christiaan Brunings, een ijsbreker uit 1900, maken. Het schip vaart meerdere keren uit, zodat er plek is voor iedereen.

Als je interesse hebt om als bezoeker naar Zeehavendagen Amsterdam te gaan, kijk dan op zeehavendagenamsterdam.nl voor het complete programma. De meeste activiteiten starten in de Passenger Terminal Amsterdam, die speciaal voor Zeehavendagen is omgedoopt tot ‘Havenexperience De Terminal’. In de terminal en op de andere locaties aan het water ervaart je hoe het is om te werken in de haven.

We zien je graag op de 27ste!

Door je via onderstaand formulier aan te melden, ga je ermee akkoord dat jouw naam en bedrijfsnaam op de deelnemerslijst worden getoond.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
22 spots left
 

Datum en tijd

donderdag 27 juni 2024
16.30 − 19.00
 

Programma

16.30: Inloop 
17.00: Start borrel 
17.30: Welkom door Kees Noorman 
19.00: Einde borrel