Registrations have closed.
Welkom op Schiphol

Welkom op Schiphol

676 676 mensen hebben dit evenement bekeken.

Graag nodigen we je uit voor ‘Welkom op Schiphol’, een event op woensdag 18 oktober georganiseerd door verschillende samenwerkingspartners uit de Schipholregio.

Tijdens deze 10de editie kun je inspirerende sprekers verwachten, zoals Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland. Het inhoudelijke programma staat in het teken van innovatie en kwalitatieve groei. We sluiten de middag feestelijk af met een netwerkborrel.

Programma
Schiphol geldt als internationaal knooppunt van zakelijke en sociale activiteiten. Daarnaast is het de perfecte locatie om elkaar te inspireren en nieuwe ondernemers te ontmoeten. Bovendien is Schiphol een dynamisch gebied met veel werkgelegenheid creëert. Tegelijkertijd heeft het gebied ook te maken met diverse uitdagingen, zoals duurzaamheid, ruimte en blijvende toename aan reizigers. Kortom, Schiphol moet blijven innoveren. De sprekers tijdens dit evenement nemen je mee in de mogelijkheden rondom innovatie en vertellen je meer over de kwalitatieve groei in en om Schiphol.

Meld je nu aan!
Dit is een open uitnodiging voor alle ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en nieuwe waardevolle relaties willen opbouwen. Voor ORAM-leden een mooie kans om een grote diversiteit aan ondernemers op Schiphol te ontmoeten en niet te vergeten, te versterken.

Meld je nu aan voor “Welkom op Schiphol”! We kijken ernaar uit je te zien op dit inspirerende evenement.

Tot ziens op 18 oktober!

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Inhoudelijk programma
18.00 uur Borrel& netwerken
19.00 uur Einde

Event registration closed.
 

Datum en tijd

woensdag 18 oktober 2023
16.30 − 19.00
 

Einddatum registratie

dinsdag 17 oktober 2023
 

Programma

16.30 uur:  Inloop
17.00 uur:  Inhoudelijk programma
18.00 uur:  Borrel& netwerken
19.00 uur:  Einde