Registrations have closed.
YPO: Holland Festival 2024

YPO: Holland Festival 2024

97 97 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het Holland Festival (HF) is het grootste internationale podiumkunsten-festival van Nederland. Wat het Holland Festival echt uniek maakt, is het vermogen om de traditionele grenzen tussen verschillende kunstvormen te doorbreken en zo nieuwe vormen van expressie te verkennen. We nodigen je uit voor HARDKOOR, een stand-up tragedy concert, in het Sieraad op donderdag 13 juni.

HARDKOOR
HARDKOOR is een radicale verkenning van het menselijk bestaan. Multitalent Naomi Velissariou speelt een alleenstaande moeder en kunstenaar die de confrontatie aangaat met haar burn-out en de druk van de tijd. In een mix van Engels en Nederlands neemt Velissariou ons mee op een reis door haar persoonlijke worstelingen.

Deze unieke voorstelling wordt ondersteund door het mind-blowing sounddesign van Joost Maaskant en Frank Wienk (Binkbeats), met een compositie die de grenzen tussen akoestische en elektronische muziek verkent. De muziek wordt live uitgevoerd door drummer Jens Bouttery en het Nederlands Kamerkoor (NKK).

Bekijk hier de trailer

Aanmelden
Speciaal voor Young Professionals ORAM zijn er een aantal plekken gereserveerd. Als je het leuk vindt kan je, je voor deze voorstelling ook aanmelden samen met je bestie die nog niet bij YPO is aangesloten. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop.

Na de voorstelling sluiten we af met een netwerkborrel, samen met de Jonge Balie.

We zien je graag op 13 juni!

 

Datum en tijd

donderdag 13 juni 2024
21.30 − 00.00
 

Programma

21.30: Inloop 
22.00: Start voorstelling  
23.00: Netwerkborrel  
00.00: Einde