Registrations have closed.
YPO op locatie: ‘Naar de bajes met Young AM’

YPO op locatie: ‘Naar de bajes met Young AM’

89 89 mensen hebben dit evenement bekeken.

Young Professionals ORAM (YPO) en Young AM bundelen hun krachten voor een uitzonderlijk cross‐over evenement op een bijzondere locatie! Young AM nodigt ons uit op een wel heel speciale plek. Wees welkom in het Bajeskwartier, de plek waar voorheen de beroemde ‘Bijlmerbajes’ stond.

Naar de Bajes
We nodigen je uit voor een uniek kijkje achter de schermen bij Bajeskwartier, een bijzonder bouwproject in Overamstel, Amsterdam. ORAM‐lid AM Gebiedsontwikkeling heeft de eer gekregen om de locatie van de voormalige ‘Bijlmerbajes’ een geheel nieuwe invulling te geven. Young AM neemt ons mee in hun plannen en de eerste resultaten voor de transformatie van gevangenislocatie naar een veelzijdige wijk waar woningen en werkplekken komen voor een diversiteit aan mensen. Van sociale huur tot zeer luxe appartementen. Voor gezinnen, studenten, expats, ouderen, ondernemers en creatieven.

Programma
Lieve de Wit van Young AM gaat ons alles vertellen over de herontwikkeling van het Bajeskwartier. Het bajeskwartier is een gebied vol potentie, en we willen je de kans geven om te begrijpen hoe dit zich vertaalt naar de uitdagingen en kansen op het gebied van stakeholder management.

Netwerkborrel: Brouwerijcafé Levenslang
Na de presentatie en rondleiding is er een borrel in het gezellige brouwerijcafé Levenslang. Tijdens de borrel heb je de gelegenheid om te netwerken en na te praten met andere young professionals van ORAM en Young AM.

Meld je aan!
Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt, dus wees er snel bij en meld je nu aan!

We zien je graag op dinsdag 19 september om 18.00 uur in het Bajeskwartier.

 

Datum en tijd

dinsdag 19 september 2023
18.00 − 20.30
 

Programma

18.00 uur: Inloop
18.15 uur: Welkom vanuit Young Professionals ORAM & Young AM
18.20 uur: Rondleiding Bajeskwartier
18.50 uur: Presentatie door Lieve de Wit
19.15 uur: Q&A
19.20 uur: Borrel + Bites
20.30 uur: Einde

 
Event in agenda zetten