Business coaching en consultancy

Amsterdam (NH)

www.beleeff.nl

1. Wie is Beleeff?
Beleeff is een klein bureau voor business coaching en consultancy. Beleeff werkt met en voor klanten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

Een gesprek met Beleeff begint bijna altijd met de persoonlijke visie en strategie van de ondernemer. Wat wil je in het leven bereiken, eventueel veranderen? Gebaseerd daarop kijken we naar de onderneming. Wat moet deze doen om de persoonlijke ondernemersstrategie waar te maken? Dit zet de kaders voor de bedrijfsstrategie.
Vervolgens kijken we naar de mensen in de onderneming, de teams waarin zij werken, de processen die zij gebruiken om hun werk te doen en eventueel naar factoren zoals automatisering en optimalisatiemogelijkheden.

Beleeff definieert wat nodig is, en helpt mee om dit waar te maken. Gedurende deze reis is Beleeff een partner van zijn klanten, op alle organisatorische niveaus. Beleeff doet dat met een klein, gedreven team voor het MKB in de regio Groot-Amsterdam en in de regio Flevoland-Zwolle.

2. Wat doet Beleeff?
Het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling is groot en divers. Beleeff levert tools, diensten en ondersteuning zoals:

Strategie van onderneming en ondernemer
Performance van de organisatie
Leiderschap en management ontwikkeling
Teamontwikkeling
Alignment van de (carriere)behoeften van medewerker en de strategie
Coaching van medewerkers
Aantrekkelijk werkgeverschap
Werving en selectie
HR Development Outsourcing
SLIM Subsidie aanvragen en projectuitvoering
Maar vooral is Beleeff een partner in ontwikkeling en doet alles wat nodig is binnen zijn vakgebied.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Beleeff maken?
Werken met Beleeff geeft in elk stadium van de ondernemer, onderneming en medewerker duidelijkheid, levendigheid en een sterke can-do-atmosfeer met bijbehorende resultaten. De klanten beschrijven Beleeff als: onmisbaar, inventief, wezenlijke bijdrage aan voortbestaan en succes, vriendelijk, daadkrachtig, doelgericht.

Rob
te Velde

DGA