Bijl Recruitment & Consultancy

Personeelsadviseur

Purmerend (NH)

www.bijlrecon.nl

1. Wie is Bijl Recruitment & Consultancy?
Bijl Recruitment & Consultancy (BijlRecon) is per 1 januari 2020 een voortzetting van voorheen Bijl & Reuser. Klanten en relaties bevinden zich door het hele land, in vele sectoren en variëren van MKB tot Corporate. De benadering is heel persoonlijk, onafhankelijk, maar betrokken. Eerlijk, maar respectvol. Kritisch, maar opbouwend. Oprecht, toegewijd en enthousiast. De werkwijze is daadkrachtig en resultaatgericht. Zelf komt Marco Bijl uit managementposities en zet de opgedane kennis en jarenlange ervaring in om uw organisatie te verbeteren. Dat dit werkt is al bewezen in diverse nationale en internationale organisaties.

2. Wat doet Bijl Recruitment & Consultancy?
Als ervaringsdeskundige op managementniveau is BijlRecon een doorgewinterde specialist die uw organisatie snel kan doorgronden. Op basis van deze inzichten geeft BijlRecon advies en biedt praktische ondersteuning. Vraagstukken over strategie, structuur, management en cultuur in organisaties zijn bij BijlRecon in goede handen. Daarnaast is BijlRecon expert in recruitment en executive search voor management posities. Zowel voor interim professionals als voor invulling van vaste posities.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Bijl Recruitment & Consultancy B.V. maken?
Met ruime kennis van- en ervaring met vraagstukken op het gebied van mens en organisatie is BijlRecon een gedegen HR klankbord voor management en directie. Mensen goed laten functioneren en hun talent maximaal benutten, lukt alleen als je de ontwikkelingsfase, strategie en cultuur van de organisatie begrijpt. Als ervaringsdeskundige op managementniveau is BijlRecon een doorgewinterde specialist en kan uw organisatie snel doorgronden. Op basis van deze inzichten geeft BijlRecon advies en biedt praktische ondersteuning. Vraagstukken over strategie, structuur, management en cultuur in organisaties zijn bij BijlRecon in goede handen.

Marco
Bijl

Eigenaar