Bilfinger Tebodin Netherlands BV

Ingenieursbureau

Velsen-Noord (NH)

www.tebodin.bilfinger.com

1. Wie is Bilfinger Tebodin Netherlands BV?
De 700 multidisciplinaire engineers en consultants van Bilfinger Tebodin in Nederland ontwerpen en optimaliseren productiemiddelen in de industrie. Hierbij is het bedrijf gericht op waarde creatie en langdurige relaties met productiebedrijven in alle marktsegmenten.

2. Wat doet Bilfinger Tebodin Netherlands BV?
Bilfinger Tebodin verbindt gewenste functionaliteit met innovatieve oplossingen. Dit begint met een functionele analyse van ‘Wat moet het doen?’ en eindigt met de opstart van het projectresultaat dat deze behoefte vervult. Het gaat hierbij om een totaaloplossing inclusief vergunningen en aandacht voor logistiek, duurzaamheid, veiligheid en onderhoud.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis maken met Bilfinger Tebodin Netherlands BV?
Bilfinger Tebodin maakt graag contact met ORAM-leden, omdat deze regio een sleutelpositie bekleed in de maakindustrie. Met kennis van diverse markten, van farmacie en voedingsmiddelen tot chemie, olie & gas en staalindustrie, levert Bilfinger Tebodin een belangrijke bijdrage aan het structureren en oplossen van de uitdagingen van dit tijdperk. Denk hierbij aan energietransitie, circulaire economie en duurzaamheid.

Niek
Stokman

Sales manager