Boardtrust

Headhuntersbureau

Oegstgeest (ZH)

www.boardtrust.nl

1. Wie is Boardtrust?
Boardtrust is een ondernemend bureau voor DGA- & Familiebedrijven. Wat verbindt is de passie en het plezier waarmee de Boardtrust collega’s (samen)werken. Op een eerlijke, energieke en ondernemende werkwijze en met een eigen visie op executive search. Boardtrust brengt mensen bij elkaar die in de kern bij elkaar passen. Daarom kijken ze verder dan competentie of CV. Zo komt er een echte connectie tot stand. Een connectie die een duurzame basis is voor een gezamenlijk succes.

De kernwaarden; eerlijk, energiek en ondernemend zijn typerend voor de relatie die Boardtrust met zijn klanten heeft. Klanten zijn; DGA’s en eigenaren van een familiebedrijf of een onderneming – van scale up en MKB tot ~500 mln. Bedrijven die de motor van de Nederlandse economie draaiende houden. Dat is het segment dat de Boardtrustcollega’s door en door kennen en waar ze als een vis in het water zijn.

2. Wat doet Boardtrust?
Duurzame executive search voor DGA -en Familiebedrijven. Boardtrust heeft een oprechte, soms confronterende werkwijze. Zij kennen de CEO’s, COO’s, CCO’s en CFO’s die passen in DGA- & Familiebedrijven, van MKB & scale-up tot 500 miljoen. Vast èn Interim.

Vanzelfsprekend verwante diensten zoals; sustainable executive search voor RvA, RvC. HR Due Diligence.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Boardtrust maken?
+ Focus Boardtrust werkt alleen voor DGA- & Familiebedrijven dus zij kennen de specifieke kenmerken hiervan als geen ander.
+ Garantie Boardtrust matcht op DNA en brengt daardoor succesvolle en duurzame connecties tot stand. Mocht er binnen 12 maanden onverhoopt toch een reden zijn om afscheid van elkaar te nemen dan start Boardtrust – kosteloos – het proces opnieuw.
+ Vaste fee:
€ 37.500,– Een eerlijke flat fee, niet afhankelijk van het inkomen van de kandidaat omdat de inzet dat ook niet is.

Veronique
de Ruiter

Partner