Softwarebedrijf

Amsterdam (NH)

www.clappform.com

1. Wie is Clappform?
Clappform is een data-analyse bedrijf.

Clappform is een flexibel platform dat van u het data-gedreven bedrijf maakt dat u nastreeft te zijn. Het maakt geavanceerde data-analyse mogelijk met behulp van Artificial Intelligence (AI) Machine Learning (ML) en integreert dit in uw bedrijfsprocessen.

Clappform is op het snijvlak van automatisering, kunstmatige intelligentie, operationeel onderzoek en data science.

Clappform wil bijdragen aan een transparante en vertrouwde samenleving, waarin wij geloven dat wij iedereen in staat kunnen stellen om het maximale te bereiken.

2. Wat doet Clappform?
Clappform integreert al uw data in één platform, zodat u het data-gedreven bedrijf kunt worden dat u wilt zijn.

De focus
De cloud-gebaseerde apps hebben een positieve impact op uw bedrijf. Met de apps kunt u waardevolle inzichten halen uit zowel gestructureerde als ongestructureerde data, deze koppelen aan uw processen en zo geavanceerde data-analyse integreren in uw bedrijf.

Clappform stemt de oplossing af op uw specifieke behoeften in alle verschillende sectoren en zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Clappform maken?
Clappform komt graag in contact met de ORAM-leden om te kijken wat de impact van data en Artificial Intelligence is op hun dagelijkse werkzaamheden. Waar liggen de mogelijkheden en hoe zouden wij potentieel kunnen samenwerken.

Tom
Griffioen

Co-founder