Croonwolter & Dros BV

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Amsterdam (NH)

www.croonwolterendros.nl

1. Wie is Croonwolter&Dros B.V.?
Croonwolter&Dros komt voort uit de fusie van Croon en Wolter & Dros. Croon was gespecialiseerd in elektrotechniek en automatisering. Wolter & Dros was gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Met een rijke historie van 140 jaar Croon en 141 jaar Wolter & Dros zijn de ondernemingen samen goed voor meer dan 280 jaar ervaring in de techniek en opereren nu onder de merknaam Croonwolter&dros.

2. Wat doet Croonwolter&Dros B.V.?
Vanuit het motto Intelligentie door Technologie draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatisering en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficinter en effectiever.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Croonwolter&Dros B.V. maken?
Veiligheid, duurzaamheid, automatisering, systeemintegratie (Industrile) bedrijven hebben op tal van gebieden te maken met uitdagingen waar zij steeds sneller antwoorden op moeten zien te vinden. De (industrile) markt is voortdurend in beweging. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen helpt Croonwolter&dros om efficinter, kwalitatief beter en op maat te produceren.

Voornaam
Achternaam

Functie