Facilitaire diensten

Uden (NB)

www.csu.nl

1. Wie is CSU?
CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2022 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het negende jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.

2. Wat doet CSU?
CSU is dé facilitaire innovator. CSU zoekt continu naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Daarom innoveren ze op allerlei terreinen en investeert CSU in de juiste balans tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen.

Als familiebedrijf zorgt CSU voor de wereld om ons heen. Zij kijken naar mensen om, binnen én buiten CSU. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Oog hebben voor onze omgeving hoort daarbij. Bewustzijn en kennis over duurzaamheid – in de breedste zin – draagt CSU dan ook volop uit. Naar klanten, medewerkers en hun brede achterban.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met CSU maken?
CSU neemt het voortouw in facilitaire samenwerking want door de juiste samenwerking ontstaan immers de beste ideeën: innovatieve facilitaire oplossingen waar iedereen van profiteert.

Gonjo
Beuken

Business development manager