CTP Invest BV

Commercieel vastgoedontwikkelaar

Amsterdam (NH)

www.ctp.eu

1. Wie is CTP?
CTP is een top-5 Europese ontwikkelaar van hoogwaardige industriële en logistieke parken in Europa en is eigenaar en beheerder van een portefeuille van circa 8 miljoen m2 verhuurbaar oppervlak in negen landen. CTP is beursgenoteerd in Amsterdam. Als full-service vastgoedontwikkelaar en -belegger biedt CTP end-to-end ontwikkelingsdiensten in eigen huis, van locatieselectie, vergunningverlening en juridische zaken tot ontwerp, engineering, bouw en vastgoedbeheer.

2. Wat doet CTP?
CTP ontwikkelt en beheert duurzame bedrijfsecosystemen van de toekomst en wij noemen onszelf dan ook wel “Parkmakers”. De industriële, logistieke en science parken van CTP zijn volledig onder eigen beheer en 100% eigendom. Ze zijn hightech, full-service, en bevatten meestal een mix van industrie en logistiek.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met CTP maken
CTP is een lange termijn ontwikkelaar en investeerder, waarbij we samen met onze gebruikers en stakeholders werken aan een optimale huisvesting en invulling van bedrijfslocaties. CTP weet dat eigen parkmanagement de enige manier is waarop ze de kwaliteit die zij beloven aan de gebruikers en de omgeving altijd kan waarborgen. CTP komt dan ook graag in contact met ORAM-leden om haar krachten te bundelen. CTP hecht veel waarde aan duurzaamheid, innovatie en zoekt actief naar oplossingen voor logistieke- en industriele vraagstukken. Vanuit dat gedachtegoed heeft CTP deze zomer het in aanbouw zijnde CTPark Amsterdam Logistic Cityhub (ALC) in de Amsterdamse haven verworven. Deze XXL last mile multistorey logistieke city hub is een nieuwe efficienty standaard op het gebied van emissievrije logistiek en draagt zo bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de gebruiker en van de stad Amsterdam.

Ralph
de Munnik

Country Head