Cultuur

Amsterdam

https://www.delamar.nl

1. Wie is DeLaMar?
Het theater is een initiatief van de VandenEnde Foundation en opent in 2010 zijn deuren. Het theater beschikt over twee zalen en meerdere ruime foyers: de Wim Sonneveld zaal met ruimte voor 949 mensen en de Mary Dresselhuys zaal met ruimte voor 601 mensen. In de foyers kun je voor of na een voorstelling de bijzondere fotocollectie van een grote aantal kustfotografen bewonderen. De programmering zelf is tot vandaag de dag nog steeds in de stijl van het voorheen Nieuwe De la Mar. Het theater biedt een podium aan grote cabaretiers, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals en jeugdvoorstellingen. Daarbij staat een hoogwaardige kwaliteit centraal en wordt cultureel ondernemerschap en talentontwikkeling ondersteunt vanuit de Foundation.

2. Wat doet DeLaMar?
DeLaMar vervult een dubbele rol als cultureel podium en zakelijke evenementenlocatie. Als cultureel podium biedt DeLaMar een gevarieerd programma met aansprekende voorstellingen, variërend van toneelstukken en musicals tot andere liveoptredens. Tegelijkertijd fungeert DeLaMar als een veelgevraagde plek voor zakelijke evenementen zoals, congressen, recepties, filmpremières en productlanceringen. Met een reputatie voor het integreren van de magie van theater in deze evenementen, zorgt DeLaMar ervoor dat zowel culturele liefhebbers als bedrijven er een onvergetelijke ervaring beleven.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met DeLaMar maken?
Bij DeLaMar bekijk je geen verhalen, je beleeft ze. Niet alleen in de theaterzaal, maar al vanaf het moment dat je je ticket boekt. De voorpret, de omgeving, de historie, de gastvrijheid, de kunst, het eten en drinken: in DeLaMar voeren we de magie van theater in alles door. Zodat je zelfs jaren later nog glimlachend terugdenkt aan die geweldige avond uit. En dankzij de jarenlange kennis en ervaring in het begeleiden van voorstellingen en het organiseren van evenementen, in combinatie met uitstekende technische faciliteiten en professionele dienstverlening, zorgt DeLaMar voor een onvergetelijke ervaring. DeLaMar, verhalen voor jou.

Lieke Michel
Junior accountmanager