Devolvio BV

IT

Amsterdam

www.devolvio.com

1. Wie is Devolvio BV?
Bij Devolvio draait alles om innovatie en technologische passie. We staan voor de combinatie van “Developer” en “Evolueren,” en dat zegt veel over wie we zijn.

Bij Devolvio zijn we een verzameling van programmeurs met een honger naar de nieuwste technologieën op de markt. We zijn niet alleen experts, maar zijn altijd op zoek naar manieren om vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Onze programmeurs zijn de drijvende kracht achter Devolvio, en ze maken ons tot wie we zijn. We geloven sterk in voortdurende groei en evolutie, niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor onze programmeurs. Ze blijven zich ontwikkelen om altijd up-to-date te zijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dat is wat Devolvio uniek maakt!

2. Wat doet Devolvio BV?
Bij Devolvio BV zijn we de go-to mensen voor allerlei technologische vraagstukken! Dus, wat doen we eigenlijk? We zijn gespecialiseerd in een paar coole dingen:

  • App-ontwikkeling: We zijn dol op het creëren van apps die het leven gemakkelijker maken. Of het nu gaat om apps voor je smartphone of tablet, we ontwerpen en bouwen ze met de nieuwste snufjes en een vleugje magie.
  • Webportals: Voor degenen die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen, helpen we met het bouwen van webportals. Deze digitale deuren openen een wereld van mogelijkheden voor het stroomlijnen van processen en het verbinden van mensen.
  • AI & ML (Artificial Intelligence & Machine Learning): We bouwen slimme, zelflerende systemen die verbazingwekkende dingen kunnen voorspellen en creëren.
  • Detachering: We hebben ook getalenteerde IT-professionals beschikbaar voor tijdelijke projecten. Dus, als je een extra paar slimme handen nodig hebt, kunnen we je helpen.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Devolvio BV maken?
ORAM-leden zouden absoluut kennis moeten maken met Devolvio BV om verschillende belangrijke redenen:

  • Diversiteit aan IT-oplossingen: Devolvio BV biedt een breed scala aan IT-oplossingen, waaronder app-ontwikkeling, webportals, AI & ML en detachering van getalenteerde IT-professionals. Dit betekent dat ORAM-leden bij ons terecht kunnen voor verschillende technologische behoeften, of het nu gaat om het creëren van mobiele apps voor klanten, het opzetten van online portals om interne processen te stroomlijnen, het bouwen van geavanceerde AI-modellen of het inhuren van gespecialiseerde IT-professionals.
  • Innovatieve benadering: We geloven in het gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve benaderingen om onze klanten te helpen groeien. Of het nu gaat om het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke apps voor klanten, het creëren van krachtige webportals, het bouwen van AI-oplossingen of het vinden van de juiste IT-professionals via detachering, onze benadering is altijd gericht op het stimuleren van innovatie.
  • Maatwerk en flexibiliteit: Elke organisatie is uniek, en we begrijpen dat. Devolvio BV biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, inclusief detachering van professionals met de juiste vaardigheden en ervaring. We zorgen ervoor dat onze oplossingen aan de verwachtingen van ORAM-leden voldoen.
  • Toekomstbestendig: We zijn toegewijd aan voortdurende groei en evolutie. Dit betekent dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën, waaronder detachering. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van oplossingen die relevant blijven in een snel veranderende technologische wereld.
  • Onderdeel van de Cronos Groep: We zijn er trots op deel uit te maken van de Cronos Groep, een netwerk van meer dan 600 bedrijven. Dit geeft ons niet alleen toegang tot een schat aan kennis en ervaring, maar ook tot een breed scala aan expertise in verschillende vakgebieden binnen de IT-sector.

Kortom, ORAM-leden kunnen bij Devolvio BV terecht voor een breed scala aan IT-oplossingen, en we hebben het voordeel deel uit te maken van een uitgebreid netwerk van 600 bedrijven binnen de Cronos Groep.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
ORAM-leden kunnen rechtstreeks contact met mij, Kevin Kolart. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over onze diensten en hoe we kunnen samenwerken aan innovatieve IT-oplossingen. Ik sta klaar om jullie te helpen!

Kevin Kolart
Managing partner