Eco Worldwide Solutions BV

Environmental Services

Werkendam (NB)

www.ews-group.nl

1. Wie is EWS Group?
EWS Group heeft haar hoofdkantoor in Nederland en meerdere locaties verspreid over Europa, en levert met zes divisies een brede en gespecialiseerde dienstverlening.

2. Wat doet EWS Group?
Door middel van zes divisies is EWS Group uw professionele en innovatieve partner voor alle vormen van ongediertebestrijding, begassingen, gasmetingen, ventilaties en biobehandelingen van goederen in opslag.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met EWS Group maken?
De zes divisies Gas measurement, Fumigation, Maritime & logistics, Pest control, Bio treatment en Fauna management zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor alle bedrijven die te maken hebben of krijgen met plaagdieroverlast, insect infestaties en exporteisen (bijvoorbeeld de Brown Marmorated Stink Bug (BMSB) voor Australië en Nieuw Zeeland). De experts van EWS Group analyseren samen met het bedrijf de behoefte en zoeken naar de beste aanpak en oplossing. Methoden als fumigatie, heat treatment/ISPM 15, low oxygen CO2 behandeling, vacuümmethoden, biologische behandelingen, plaagdierbestrijding, gasmeten en ventilatie of maritieme en logistieke ondersteuning worden toegepast op en bij containers, schepen, warehouses, productie- en andersoortige gebouwen of op de EWS locaties in Nederland, Europa en wereldwijd.

Marcel
van den Brink

Business Development Director EU