FIZZ Digital Agency

Internetmarketing

Zwolle (OV)

www.fizz.nl

1. Wie is FIZZ Digital Agency?
FIZZ Digital Agency is een marketingcommunicatiebureau met een landelijke belevingswereld. Er werken ruim 20 mensen die ieder een eigen specialisatie meebrengen op het gebied van (online) marketing, strategie, positionering, concept, content, design en webdevelopment. Daarmee biedt FIZZ als hecht team een meerwaarde aan de ontwikkeling van ieder bedrijf of instantie.

2. Wat doet FIZZ Digital Agency?
FIZZ Digital Agency begeleidt bedrijven en overheidsinstanties met marketingvraagstukken in de breedste zin van het woord. Van concept en strategie tot websitedesign en pr-campagne. FIZZ combineert inspirerende gedachten met een nuchtere benadering en is daarmee een betrouwbare partner voor klanten.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis maken met FIZZ Digitale Agency?
FIZZ Digital Agency zet bij de ontwikkeling van website, applicatie of digitale campagnes, conversie op 1. Door, hoe verleidelijk ook, niet te beginnen bij de kracht van merken, producten en organisaties, maar door te weten wat de doelgroepen gaat overtuigen op specifieke plekken in hun customer journey. Want, gebruikerservaringen bouwt merken en organisaties en bepaalt reputatie en betrokkenheid.

Jeroen
Bark

Operationeel directeur