Hernieuwbare energie

Amsterdam (NH)

www.goodfuels.com

1. Wie is GoodFuels?
GoodFuels ontwikkelt, levert en promoot echt duurzame biobrandstoffen voor scheepvaart, zwaar wegtransport, spoorvervoer en industriële machines. Allemaal op weg naar een veel schonere en klimaat-neutrale wereld. De brandstoffen van GoodFuels zijn direct inzetbaar als vervanger voor fossiele brandstoffen. Er zijn geen aanpassingen aan motoren nodig (drop-in) en ze reduceren de CO2-footprint tot 85% a 90% (well-to-wheel). Alle brandstoffen van GoodFuels zijn uiterst duurzaam en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria, opgesteld door de Roundtable on Sustainable Biomaterials (RSB). Daarnaast heeft GoodFuels een onafhankelijke duurzaamheidsboard met daarin leidende NGOs en academici die GoodFuels adviseren bij de beste grondstof keuzes- op zowel korte- als lange termijn. GoodFuels is onderdeel van de GoodNRG groep. Op dit moment opereert die vanuit West Europa, de Nordics, Noord Amerika en Asia Pacific.

2. Wat doet GoodFuels?
GoodFuels ontwikkelt, levert en promoot echt duurzame biobrandstoffen aan bedrijven die hun directe emissie uitstoot en CO2-footprint -over zwaar wegtransport en scheepvaart- willen reduceren.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met GoodFuels maken?
Elk ORAM-lid dat voorstander is van een duurzame wereld zou meer moeten weten van de kracht van duurzame drop-in brandstoffen als eenvoudig maar effectief middel om CO2-uitstoot drastisch terug te dringen. GoodFuels helpt daar uiteraard graag bij.
Daarnaast bevorderen onze duurzame brandstoffen de circulaire economie, doordat we alleen afvalstoffen gebruiken die in andere industrieën niet beter ingezet kunnen worden.

Astrid
Sonneveld

Business Development Manager