Havenwerk BV

Logistieke dienstverlening

Amsterdam (NH)

www.havenwerk.nl

1. Wie is Havenwerk BV?
Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van uitzenden, detacheren en opleiden van vaklieden in havens en industriële logistiek.
Het werkgebied van Havenwerk ligt in de havens van Zeeland, Moerdijk, Rotterdam, Amsterdam, Noord-Brabant en de Eemshaven.

2. Wat doet Havenwerk BV?
De missie van Havenwerk ligt bij het leveren van een flexibele en vakbekwame personeelsbezetting, gecombineerd met leveringszekerheid.
Havenwerk werkt hiermee aan langdurige en betrouwbare relaties, die vakmanschap waarderen als basis voor veiligheid en kwaliteit. Dit houdt ook in dat Havenwerk 7 dagen per week en 24 uur per dag personeel kan leveren en altijd bereikbaar is.

Het personeel is vakkundig opgeleid en beschikt over de vereiste certificaten en werkkleding. Veiligheid staat bij Havenwerk altijd voorop.
De werknemers beschikken daarom over een geldig VCA en overige benodigde certificaten. Havenwerk is VCU gecertificeerd, NEN-4400 geregistreerd en aangesloten bij de NBBU.
Hierdoor zorgt Havenwerk voor zowel de werkgever als de werknemer voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Dat is flexinuïteit: ‘De kracht van Havenwerk’.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Havenwerk BV maken?
Havenwerk denkt mee in optimale personeelsbezetting in havens en logistiek.
Dit kan onder andere door het invullen van openstaande functies, ondersteunen bij langdurige projecten of het bijspringen bij piek- en ziekmomenten.

Ton
Veraart

Directeur