Hermans & Schuttevaer Notarissen

Notaris

Amsterdam (NH)

www.herschut.nl

1. Wie is Hermans & Schuttevaer Notarissen?
Hermans & Schuttevaer Notarissen is een groot notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Het kantoor bestaat ruim 30 jaar en telt bijna 80 medewerkers. De organisatie bezet de 6de plaats in de ranglijst van grootste notariskantoren in Nederland (Advocatie Magazine, januari 2022).

2. Wat doet Hermans & Schuttevaer Notarissen?
Hermans & Schuttevaer Notarissen is een innovatief full service kantoor met specialisaties in onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Het kantoor heeft een uitgebreide adviespraktijk en biedt tevens mediation. Het werkgebied van Hermans & Schuttevaer Notarissen reikt van lokaal tot intercontinentaal.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Hermans & Schuttevaer Notarissen maken?
Hermans & Schuttevaer Notarissen heeft een grote nationale en internationale praktijk in het ondernemingsrecht. Ook in onroerend goed is het kantoor onderscheidend, zoals met de niche vastgoedveilingen. Met onder andere het Kadaster is Hermans & Schuttevaer Notarissen mede-initiatiefnemer van Platform BIM Legal. Een pilot hiervoor werd in 2021 bekroond met een Gouden Zandloper in de categorie beste juridische innovatie.

Sabine
van Suijdam

Partner
Notaris