Hogeschool Inholland

Onderwijs

Diemen

www.inholland.nl

1. Wie is Hogeschool Inholland?
Wij zijn een hoger onderwijsinstelling met 8* vestigingen (*vanaf collegejaar 2024/2025 met 7 vestigingen) in en rondom de Randstad.
Inholland Amsterdam biedt ruim 30 bachelor en associate degree opleidingen aan op het gebied van onder andere gezondheid, ICT, economie, biologie, creatief, communicatie, management, recreatie, voeding en welzijn. Vanaf collegejaar 2024/2025 verhuizen we met bijna alle Amsterdamse opleidingen naar een nieuw, duurzaam gebouw in de Amsterdamse Sluisbuurt op Zeeburgereiland.

2. Wat doet Hogeschool Inholland?
Wij leiden zelfstandig denkende professionals op en ontwikkelen praktijkgerichte kennis om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de inclusieve wereld van morgen.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Hogeschool Inholland maken?
Met ons onderwijs en praktijkgericht onderzoek dragen we bij aan de vitaliteit van het metropolitane gebied waarin we wonen, werken en recrëeren. Dit doen we vanuit maatschappelijke vraagstukken én interdisciplinair, samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. Zo kunnen we samenwerken aan de vraagstukken van morgen.

Marlous Albrecht
Relatiebeheer