Hospitality Support Group BV

Consultancy

Amsterdam

www.hospitality-support.com

1. Wie is Hospitality Support Group BV (HSG)?
Het juiste hotel op de juiste locatie.
De hotel industrie innoveert, ontwikkelt en verandert. Daarom is Hospitality Support Group de professionele partner in deze dynamische branche. HSG werkt op zeer discrete en vertrouwelijke wijze en leveren exclusieve en op maat gemaakte diensten. HSG helpt u met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en ondersteunt in de continue trends binnen de hotellerie.

2. Wat doet Hospitality Support Group BV?
HSG onderscheidt zich door haar ervaring en passie voor de hotelindustrie, gecombineerd met een toegewijd team dat uw betrouwbare en professionele partner is. HSG heeft een uitgebreid scala aan hotel gerelateerde diensten omvat haalbaarheidsstudies, marktonderzoek, waarde benaderingen, selectie van hotelexploitanten, managementbegeleiding, project management en Turn-Key hotel oplevering van uw hotelontwikkeling.

Daarnaast zetten wij ons in voor de verdere verduurzaming van de hotelsector. Ons team ondersteunt hotelmanagementteams bij het verduurzamen van hun bedrijfsprocessen en adviseert vastgoedeigenaren hoe zij hun hotelvastgoed verder kunnen verduurzamen.

HSG zet zich in voor ontwikkelaars, eigenaars en financiers. HSG is de brug die alle verschillende belangen met elkaar verbindt, waardoor toegevoegde waarde en synergie ontstaat.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Hospitality Support Group BV maken?
HSG heeft een uitgebreide expertise in de hotelindustrie en heeft het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften. HSG is een betrouwbare en professionele partner, die een breed scala aan diensten aanbiedt, variërend van haalbaarheidsstudies tot turn-key hotelopleveringen, waardoor HSG een ideale partner is voor hotelontwikkeling en -beheer. Bovendien kan HSG u helpen bij het maximaliseren van de waarde van uw hotelvastgoed.

Rob de Ridder
Directeur