Non-profit

Amsterdam (NH)

www.jinc.nl

Over JINC
Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpen we al 20 jaar kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma (De acht projecten van JINC op een rijtje) maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 85.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien. Deze beproefde aanpak werkt; we maken impact op het leven van de leerling en vergroten kansengelijkheid met onze projecten (Impactonderzoek: JINC vergroot kansengelijkheid – JINC).

Met wie werken wij samen?
JINC werkt samen met het onderwijs, partners uit het bedrijfsleven en heeft een samenwerking met ORAM. De financiële steun van bedrijven en hun expertise zijn onmisbaar. De partners (Partners, overheid en fondsen – JINC) krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en krijgen de mogelijkheid om in contact te komen met medewerkers van de toekomst.

Waarom een samenwerking met JINC?

  • Een concrete invulling voor je MVO-beleid waarbij JINC volledig ontzorgt en op maat aanbiedt.
  • Enthousiasmeer jongeren voor jouw sector en trek hiermee ook nieuwe medewerkers aan.
  • Word onderdeel van het JINC-netwerk bestaande uit ruim 800 organisaties en neem deel aan verschillende partnerbijeenkomsten.
  • Draag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers
  • Verstevig de relatie met je klanten

Daarom zegt JINC met recht: iedereen groeit met JINC.

Lotje Bruin
Vestigingsmanager Amsterdam