KH Engineering

Advies & Ingenieursbureau

Amsterdam

www.khe.eu

1. Wie is KH Engineering?
KH Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau dat innovatieve en duurzame oplossingen levert die zijn afgestemd op mens, markt en milieu. Door uitgebreide technische expertise te combineren met een persoonlijke benadering, zorgt KH Engineering ervoor dat elk project zowel haalbaar als transparant is.

2. Wat doet KH Engineering?
Het ingenieursbureau omvat alle technische disciplines en consulting services, waardoor KH Engineering in staat is om projecten met voorspelbaarheid en precisie te beheren en uit te voeren. Of er nu een nieuw project gestart wordt of gespecialiseerd advies benodigd is, KH Engineering staat klaar om te helpen. Van front-end ontwikkeling tot engineering, inkoop en constructiemanagement (EPCm), er kan gerekend worden op ondersteuning en samenwerking voor alle projectbehoeften.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met KH Engineering maken?
Als betrokken ingenieurs met 75 jaar aan ervaring, richt KH Engineering zich op het bouwen van langdurige en succesvolle relaties met klanten, partners en collega’s wereldwijd. Naast de standaard engineering services helpen de engineers industriële opdrachtgevers om hun klimaatdoelen te realiseren. KH Engineering kijkt ernaar uit om samen met de leden van ORAM de toekomst vorm te geven.

Cor
Klaassen

Business Unit Manager