Klap BV, Makelaars in Assurantiën

Zakelijke verzekeringen

Amsterdam (NH)

www.klap.com

1. Wie is Klap BV?
Klap is een Amsterdams familiebedrijf dat sinds 1854 ondernemers ontzorgt als het gaat om het beheersen en verzekeren van hun zakelijke risico’s. Met team van specialisten heeft Klap alle expertise – van riskmanagement, transport, aansprakelijkheid, cyber, brand, employee benefits tot pensioenen – ter beschikking die nodig is om uw bedrijf optimaal te begeleiden in risicobeheersing.

2. Wat doet Klap BV?
Klap analyseert uw risico’s, maakt deze inzichtelijk en draagt oplossingen aan. Vervolgens begeleidt Klap u in het maken van de keuze welke risico’s te verzekeren. De inkoop hiervan plus het volledige beheer en onderhoud neemt Klap u vervolgens graag uit handen. En dat doet Klap niet alleen bij aanvang maar doorlopend én 100% onafhankelijk. U krijgt de beschikking over een toegewijd team om uw belangen optimaal te dienen.

Klap beschikt over een aparte onderneming voor risicomanagement om u desgewenst nog een stap verder te helpen bij het analyseren van de risico’s die de continuïteit van uw onderneming kunnen beïnvloeden en hoe hiermee om te gaan.

Via de internationale netwerk Trust Risk Control kan Klap uw belangen wereldwijd bedienen. Zo zijn ook de verzekeringsbelangen van uw buitenlandse vestigingen in goede handen en wordt via Nederland gerapporteerd.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Klap BV maken?
De expertise van Klap biedt u de gelegenheid om zich optimaal te concentreren op uw primaire activiteiten en besteedt u de zorg voor het adequaat afdekken van de risico’s uit. Klap is gevestigd op Sloterdijk in het hart van het ORAM gebied en is altijd betrokken geweest is bij de ontwikkeling van de stad en haven.

Michiel
Bredius

Partner