Lightwell BV

Lampenfabrikant

Amsterdam (NH)

www.lightwell.eu

1. Wie is Lightwell BV?
Lightwell is een hardware‐systeem integrator en productiebedrijf. Lightwell kijkt naar welke technologie beschikbaar is en analyseert wat de trends zijn. Op basis van deze informatie ontwerpen Lightwell smart hardware voor hoofdzakelijk de openbare en zakelijke ruimte op gebied van verlichting, EV charging en 5G integratie.

2. Wat doet Lightwell BV?
Lightwell biedt een antwoord op de enorme vraag naar laadinfrastructuur en integratie van smart innovaties volgens het Parijse Klimaatakkoord. Zo heeft Lightwell een laadlantaarn ontwikkeld die het mogelijk maakt uw elektrische auto te laden volgens een modulair systeem dat ook kenteken‐scanning, camerabeveiliging, milieusensoren en 5G kan integreren.

3. Waarom moeten ORAM‐leden absoluut kennis met Lightwell BV maken?
Lightwell is al jaren actief in de openbare verlichting en Smart City innovaties. Lightwell beschouwt de lichtmast als het fundament voor smart city integraties zoals bijvoorbeeld 5G en EV‐charging. Met de nieuwe Telecomwet, die het mogelijk maakt lichtmasten maar ook bushokjes beschikbaar te stellen voor 5G, is het een logische stap om onze visie te integreren in de openbare ruimte. Energietransitie‐ & smart‐city‐innovaties starten bij Lightwell.

Guiso
Kisman

Functie