Loyens & Loeff

Advocatenkantoor

Rotterdam (ZH)

www.loyensloeff.com

1. Wie is Loyens & Loeff?
Loyens & Loeff is de fiscaal en juridisch partner voor organisaties die zaken doen in of via Nederland, België, Luxemburg of Zwitserland.

2. Wat doet Loyens & Loeff?
Loyens & Loeff geeft juridisch en fiscaal advies op een innovatieve en pragmatische wijze. Met de vestigingen in Benelux en Zwitserland en kantoren in de belangrijke financiële centra kunnen cliënten wereldwijd rekenen op persoonlijk advies van een van onze ca. 900 advocaten, belastingadviseurs en notarissen.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis maken met Loyens & Loeff?
Full-service praktijk: Dankzij de full-service praktijk, specifieke sectorbenadering en diepgaande kennis van de markt, begrijpen de adviseurs van Loyens & Loeff precies waar u behoefte aan heeft.

Onafhankelijk en internationaal: Als volledig onafhankelijk kantoor is Loyens & Loeff uitstekend in staat om internationale fiscale en juridische kwesties te coördineren. Bovendien onderhoudt Loyens & Loeff uitstekende relaties met andere toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren en belastingadviseurs. Zo krijgt u gegarandeerd altijd advies op topniveau, waar ook ter wereld.

Innovatief en pragmatisch: Elk vraagstuk vraagt om maatwerk. Met een praktische aanpak en passie voor creatieve oplossingen helpt Loyens & Loeff u met elk juridisch vraagstuk dat u kunt tegenkomen bij het nationaal en internationaal zakendoen.

Bewust en betrokken: Ondernemerschap, cliëntgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid kenmerken onze kantoorcultuur.

Voornaam
Achternaam

Functie