MAAK Advocaten

Advocatenkantoor

Amsterdam (NH)

www.maakadvocaten.nl

1. Wie is MAAKAdvocaten?
Gespecialiseerde advocaten voor de spelers uit de MAAKindustrie. MAAK Advocaten richt op de uitdagingen waar ambitieuze maakbedrijven vandaag de dag voor staan; innovatie, digitalisering en duurzaamheid.

2. Wat doet MAAKAdvocaten?
MAAK Advocaten heeft een sterke reputatie opgebouwd in: productveiligheid- en aansprakelijk, (internationaal) contracteren, procederen en zakendoen met Duitsland. Wanneer het gaat over innovatief ondernemen adviseert MAAK Advocaten over privacy en databescherming. Een natuurlijke neiging tot samenwerken met maakbedrijven is de drijfveer. Het benutten van kansen en ontzorgen van clinten is het vertrekpunt.

3. Waarom moeten Oram-leden absoluut kennis maken met MAAK Advocaten?
MAAK Advocaten kent de specifieke situatie en juridische behoeftes van bijvoorbeeld fabrikanten, distribiteurs en leveranciers, maar ook die van een ontwerper. Door de korte lijnen met (technische) experts binnen het netwerk kan MAAK Advocaten snel schakelen. MAAK Advocaten denkt mee van productielijn tot machine, van veiligheid tot aansprakelijkheid en van geschil tot oplossing. MAAK Advocaten zet juridische expertise doelgericht in om strategische en commercile behoeftes te ondersteunen, problemen zo efficint mogelijk op te lossen en de maakbedrijven klaar te stomen voor de toekomst. Last but not least: voor het zakendoen met Duitse partijen heeft MAAK Advocaten een team van Duitstalige deskundigen in huis. Dit draagt bij aan het succesvol bouwen van bruggen tussen Nederlandse en Duitse bedrijven.

Martin
Krüger

Partmer