Mattmo Creative BV

Grafisch ontwerp

Amsterdam (NH)

www.new.mattmo.nl

1. Wie is Mattmo Creative bv?
Mattmo Creative is een strategisch communicatie en designbureau. Voor uw vragen creert Mattmo inspirerende oplossingen door op alle niveaus van samenwerking de toegevoegde waarde van creativiteit te bieden. Wij Mattmo – zijn concept-denkers, ontwikkelaars, designers, consultants, createurs en in ons hart ontdekkers. Onze nieuwsgierigheid drijft ons om grenzen te verkennen en onontgonnen terreinen te betreden. Altijd op zoek naar inspiratie en vernieuwing. Mattmo werkt graag op het breukvlak van verandering. Want daar liggen uw kansen.

2. Wat doet Mattmo Creative bv?
Mattmo biedt u een brede expertise en lange ervaring in strategische communicatie en design. Al 25 jaar werkt Mattmo nationaal en internationaal vanuit onze basis in Amsterdam. Of u nu een overheidsorganisatie bent of mkber, een branchevereniging, museum, school, ZZPer of multinational, u kunt bij Mattmo terecht voor al uw communicatievraagstukken, van merkstrategie tot communicatiemiddelen. Mattmo laat zijn creativiteit voor u werken. Met als resultaat: een heldere en sterke positie, nu en in de toekomst.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Mattmo Creative bv maken?
Mattmo Creative is een frontrunner. Altijd geweest. Mattmo hoorde (half jaren 90) bij de eerste golf interactieve bedrijven in Nederland. Mattmo dacht al 15 jaar geleden na over de impact van duurzaamheid en schreven in 2016 mee aan het manifest van dutch-cuisine.nl.

Matthijs
Tammes

Directeur