Mercuri Urval BV

Headhuntersbureau

Leusden (UT)

www.mercuriurval.com

1. Wie is Mercuri Urval BV?
Mercuri Urval is een vooraanstaande en internationale consultancy op het gebied van Executive Search, Professional Recruitment en Talent & Leadership Development.

2. Wat doet Mercuri Urval BV?
De consultants van Mercuri Urval zijn er om te zorgen dat organisaties altijd over de juiste leiderschapscapaciteiten beschikken, zodat ze de best mogelijke resultaten behalen. Zij streven ernaar om altijd de eerste keuze te zijn voor elke organisatie die betere resultaten nastreeft door de prestaties van hun mensen te verhogen.

3. Waarom moeten ORAM‐leden absoluut kennis met Mercuri Urval BV maken?
Tegenwoordig is het benoemen van nieuwe leiders, die cruciale beslissingen zullen gaan nemen met betrekking tot uw onderneming, één van de grootste uitdagingen voor iedere organisatie. Uitvoerig en herhaald onderzoek bewijst dat organisaties die de juiste mensen aantrekken, motiveren en ontwikkelen, beter presteren dan organisaties die dat niet doen.

Echt succesvolle organisaties zorgen voor de juiste capaciteiten en talenten op alle niveaus – met mensen die de organisatie meenemen naar de toekomst. Iedere dag lossen de consultants van Mercuri Urval deze uitdaging voor hun klanten op, door middel van een unieke methode met bewezen resultaten.

voornaam
achternaam

Functie