Accountantskantoor en fiscaal en juridisch advies

Hoofddorp

www.newtone.nl

1. Wie is Newtone?
Newtone is in 2024 ontstaan vanuit krachtenbundeling: de fusie van PKF Wallast, HLB Witlox Van den Boomen en Koenen en Co. Met ruim 1.100 medewerkers vanuit 13 vestigingen in de economische groeiregio’s van West- en Zuid-Nederland gaan we voor regionaal leiderschap. Logisch. Want vanuit onze kernkwaliteiten – diepgaande vakkennis, klantgerichtheid en multidisciplinair denken – versterken we ons netwerk, vergroten we onze expertise, trekken we talent aan en realiseren we schaalgrootte.

Newtone, een nieuwe naam. Met vertrouwde kracht. Want binnen deze gecombineerde organisatie worden wij alleen maar beter. Wij zijn future proof. Die eigenschap komt voort uit onze landelijke spanwijdte én regionale kracht. Maar ook uit onze nationale schaal en internationale netwerk. Vanuit deze hybride manier van organiseren blijven we onze hoogwaardige, brede en innovatieve dienstverlening optimaliseren. Inclusief het menselijke contact én een vestiging altijd dichtbij. Want daar waar onze onderscheidende dienstverlening nodig is. Precies daar zijn wij.

2. Wat doet Newtone?
Onze vertrouwde kernactiviteiten zijn Fiscaal Advies, Accounting, Audit en Assurance en Werkgeversdesk. Samen met vernieuwende kansen voor onze klanten, treden we als Newtone de toekomst tegemoet. Dat doen we met een open vizier voor onder andere meer strategische diensten rondom Corporate Finance, Legal, IT Audit & Advies en Duurzaamheid. Ons nieuwe merk staat voor gedreven vakmanschap, onvoorwaardelijke samenwerking, impactvol eigenaarschap en menselijke betrokkenheid. Sterker: hiermee maken wij het verschil.

3. Waarom moeten ORAM‐leden absoluut kennis met jouw organisatie maken? 
Samen maken we de toekomst van de Schipholregio. Onze vestiging Amsterdam is stevig verankerd in Haarlemmermeer en bedient vele lokale, maar ook internationale klanten. Daar zijn we trots op! Schiphol en Amsterdam zijn niet alleen heel belangrijk voor onze Nederlandse economie, maar ook enorm belangrijke factoren voor onze internationale klanten en medewerkers. Juist ook door onze internationale capaciteit hebben wij een groeiend aantal medewerkers uit andere landen bij ons in dienst en creëren we een geweldige groep medewerkers die in staat is onze klanten optimaal te bedienen!

Anko
van Ek

Partner | Belastingadviseur | Registeraccountant