Nova Incasso BV

Incassobureau

Amsterdam (NH)

www.nova-incasso.nl

1. Wie is Nova Incasso BV?
Nova Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Groningen en Amsterdam. Nova Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. Nova Incasso is van mening dat haar opdrachtgevers geen kosten horen te maken voor het betaald krijgen van hun facturen. Dit betekent dat als de vordering bij Nova Incasso volledig wordt voldaan, de opdrachtgever 100% van de hoofdsom ontvangt. Bij Nova Incasso werken we met echte specialisten in het vak, zij weten als geen ander welke aanpak werkt om (bijna) elke vordering betaald te krijgen. Nova Incasso kan dan ook met trots zeggen dat zij een slagingspercentage heeft van 94%!

2. Wat doet Nova Incasso BV?
Nova Incasso helpt zowel bedrijven als particulieren met het incasseren van hun openstaande vorderingen. Nova Incasso werkt met het No Pay principe. Dit betekent dat als de vordering in de buitengerechtelijke fase volledig wordt voldaan, de opdrachtgever 100% van de hoofdsom ontvangt. Nova Incasso werkt niet met contracten of abonnementen. Heeft u een openstaande vordering? Geef deze dan kosteloos uit handen en ervaar onze incassoservice zelf! Dient u uw vordering voor 16.00 uur in, dan wordt deze dezelfde werkdag nog in behandeling genomen.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Nova Incasso BV maken?
De ORAM-leden moeten kennis maken met de dienstverlening van Nova Incasso omdat wij hét incassobureau zijn die vorderingen zorgeloos incasseert én het de ORAM-leden niks kost.

Wordt de vordering ondanks de inspanningen van Nova Incasso niet voldaan? Dan kunt u eenvoudig verdere stappen nemen. Nova Incasso is namelijk onderdeel van Nova Groep. Samen met alle bedrijven van Nova Groep kan Nova Incasso de opdrachtgevers ontzorgen van het debiteurenbeheer tot beslaglegging.

Voornaam
Achternaam
Functie