Pinsent Masons Netherlands

Juridische dienstverlening

Amsterdam (NH)

www.pinsentmasons.com

1. Wie is Pinsent Masons Netherlands?
Pinsent Masons Netherlands is een nieuw groot internationaal advocatenkantoor gevestigd aan de kop van Zuidas, dat zich voornamelijk richt op internationaal opererende bedrijven in de technologie en geneesmiddelen sector.

2. Wat doet Pinsent Masons Netherlands?
Pinsent Masons brengt sectorspecialisme, ademt ondernemersgeest, en streeft naar innovatie in de Nederlandse juridische markt. Ondersteund door de kracht van ons multinationale netwerk proberen wij verder te kijken dan de letter van wet en helpen wij bedrijven met onze juridische expertise, kennis van de sector en ervaring met hoe in de praktijk wordt omgegaan met juridische verplichtingen en uitdagingen. Bij ons zijn niet alleen maar advocaten en notarissen in dienst, maar ook consultants, legal project managers, forensische accountants, data experts en specialisten op het gebied van Diversiteit, die samenwerken als één team aan het doel dat we samen hebben.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Pinsent Masons Netherlands maken?
Pinsent Masons is het “go-to kantoor” voor technologie- en data gedreven bedrijven en voor multinationals die Nederland als Europese uitvalsbasis gebruiken. Pinsent Masons biedt een volledig scala aan juridische en professionele diensten om u te helpen uw doelen te bereiken.

Nassira
Aamimi

Business Development Manager