Computernetwerkproducten

Amsterdam (NH)

www.renewtech.com

1. Wie is Renewtech?
Renewtech is een circulaire IT‐leverancier van netwerkapparatuur, hardware reparatie en Third‐party maintenance.

2. Wat doet Renewtech?
Renewtech biedt een duurzame, veilige en efficiënte oplossing voor de aanschaf en het hergebruik van netwerk hardware. Ben jij opzoek naar kostenbesparende hardware in de vorm van switches, routers of access points? Dan ben je bij Renewtech aan het juiste adres! Wanneer de IT‐levensduur eindigt, dan recupereert, regenereert en verkoopt Renewtech deze producten door. Door IT‐producten duurzaam en winstgevend klaar te maken voor hergebruik, draagt Renewtech bij aan een maximale levenswaarde van IT. Het is dé manier om met alle betrokken partijen de circulaire economie kracht bij te zetten.

3. Waarom moeten ORAM‐leden absoluut kennis met Renewtech maken?
Renewtech komt graag met ORAM‐leden in contact om te laten zien hoe je duurzamer kan ondernemen en tevens kosten kunt besparen op jouw IT‐infrastructuur. Renewtech focust zich hoofdzakelijk op A‑merken (HP ProCurve, Brocade en Juniper) als het gaat om het leveren van netwerkapparatuur, server & storage. Daarnaast neemt Renewtech door middel van het ‘BuyBack programma’ verouderde hardware van klanten in, om deze vervolgens op een duurzame manier terug te zetten in de economie. Klanten die over willen stappen op een nieuwe IT‐infrastructuur kunnen hun oude hardware bij Renewtech inleveren.

De adviseurs van Renewtech komen graag in contact met de IT‐verantwoordelijken onder de ORAM‐leden, zodat er samen gekeken kan worden naar een duurzame, kwalitatieve en voordelige IT‐oplossing.