Safe & Sound Consultancy BV

Consultant

Wilnis (UT)

www.sandsc.nl

1. Wie is Safe & Sound Consultancy BV?
Safe&Sound Consultancy B.V. gaat voor het geven van eerlijk en onafhankelijk advies op het gebied van veiligheid. Een advies dat past binnen de huidige normen van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klaas Winters DGA van Safe & Sound Consultancy.

2. Wat doet Safe & Sound Consultancy BV?
Het geven van veiligheidsadviezen aan bedrijven en overheidsinstellingen (al dan niet in een Publiek Private Samenwerkingsconstructie (PPS)), op het gebied van algemene (externe-, proces-) veiligheid, BRZO veiligheid (Besluit Risico Zware Ongevallen), de veiligheidscultuur binnen organisaties, distributie en opslag van gevaarlijke stoffen en productsamenstelling van die stoffen;
Of door het aanvaarden van: interim-management binnen de onder hiervoor genoemde aandachtsgebieden

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Safe & Sound Consultancy BV maken?
Om dat ik ben een gedreven en betrouwbare motivator met jarenlange bestuurlijke en operationele ervaring in de vliegtuigbrandstofindustrie. Ook ben ik n van de oprichters van het Amsterdam Mutual Aid System; een samenwerkingsproject van opslagterminals en oliemaatschappijen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam ten aanzien van brandbestrijding bij grote calamiteiten (www.amas-fire.nl).

Wanneer veiligheid, kwaliteit en nauwkeurigheid een must is, ben ik de juiste consultant voor u. Een enthousiaste en gedreven persoon die duidelijk weet wat hij wil en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Met passie voor veiligheid: SAFETY MATTERS!

Het enthousiasme komt voort uit de kennis opgedaan in meer dan 24-jaar praktijkervaring in transport (buisleidingen) en opslag (tankage) van vliegtuigbrandstof in Nederland op de nationale luchthaven Schiphol, n van de vijf grootste luchthavens van Europa.

Klaas
Winters

Managing director