SCM Executives

Executive Search en Intermin Management

Amsterdam

www.scmexecutives.com

1. Wie is SCM Executives?
Voor organisaties in de logistiek, productie en handel, waar complexe productie- en goederenstromen de norm zijn, is de juiste aansturing van verschillende disciplines essentieel. SCM Executives is gespecialiseerd in executive search en interim management. Ons netwerk leent zich voor algemeen leiderschap – Board en Raad van Commissarissen – en gespecialiseerd leiderschap – Directie en Senior Management – binnen supply chain en operations.

2. Wat doet SCM Executives?
Elke opdracht starten wij met 360 interviews om een volledig beeld te creëren van de organisatiestructuur, business, groeistrategie en bijhorende uitdagingen, cultuur en de belangrijkste verantwoordelijkheden van de nieuwe rol. Op basis van onze bevindingen maken wij vervolgens een zorgvuldige selectie van leiders uit het SCM-netwerk die passen bij de behoefte van onze klant. Naast de bemiddeling van de juiste kandidaat is het onze missie om meer diversiteit toe te passen in leiderschapsteams. We proberen klanten uit te dagen om van het standaard profiel af te wijken door, naast kennis en ervaring, in te zoomen op leiderschapsvaardigen die essentieel zijn voor het succesvol invullen van de rol.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met SCM Executives maken?
Gezien de strategische ligging van Amsterdam, met zijn bloeiende industrie, het havengebied en de nabijheid van Schiphol, ligt een samenwerking met SCM Executives voor de hand. Zeker voor ORAM-leden die binnen de dynamische sectoren logistiek, productie en handel de juiste leiders willen aantrekken. Met ons kantoor in Amstelveen zijn we altijd dichtbij; we komen graag langs voor een kop koffie om inzicht te krijgen van uw organisatie, de strategie en aansluitende behoeften voor het vinden van de juiste leider.

Dominique van Wijnen – Jansen
Mede eigenaar