SGI Compliance

Milieuadviseur

Rotterdam (ZH)

www.sgicompliance.nl

1. Wie is SGI Compliance
Een werk- of leefomgeving gezond en veilig houden is een uitdaging. SGI Compliance, maakt het eenvoudig. SGI Compliance is een Europese marktleider op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Van inspectie en analyse tot begeleiding bij sanering en monitoring. Dankzij SGI Compliance kan een organisatie groeien, met de zekerheid van een veilige werkomgeving, beschermde medewerkers, en een bedrijfsvoering die compliant is.

2. Wat doet SGI Compliance
SGI Compliance Consultancy is dé partner bij risico- en compliance-vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Of het nu gaat om vastgoed, de industrie of de maritieme & offshore sector, hun service is maatwerk en omvat beleid, beheerplannen, risico-analyses, uitvoering, monitoring, of projectmanagement van het hele proces van A tot Z. Aan de basis staan de ervaren analisten van SGI Compliance Environmental Control. Zij analyseren in eigen laboratoria dagelijks honderden materialen en vloeistoffen – vanuit de hele wereld – op aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Hun team van experts kunnen bovendien vanuit mobiele laboratoria op locatie lucht-, water- en materiaalmonsters nemen en materialen microscopisch onderzoeken op aanwezigheid van vezels, bijvoorbeeld na asbestverwijdering.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met SGI Compliance maken?
De experts van SGI Compliance neemt de tijd om te luisteren en de specifieke behoeften van hun klanten te begrijpen. Zo bereiken ze de beste resultaten en leveren ze de meeste toegevoegde waarde. De experts van SGI Compliance zijn open, eerlijk en betrouwbaar. Ze doen wat juist is en houden zich aan hun beloften. Dat is namelijk de basis onder langdurige partnerships en succesvolle werkrelaties. SGI Compliance hanteert de hoogste kwaliteitsstandaard. Klanten moeten volledig kunnen vertrouwen op hun werk. Ze hebben kennis, competentie en ervaring hoog in het vaandel staan. De veiligheid en gezondheid van het bedrijf en van de medewerkers van hun klanten, ligt immers in hun handen.

Joris
Gribnau

Functie