1. Wie is Snakeware?
Snakeware is een toonaangevend digitaal bureau, opgericht in 1995, dat zich richt op het ontwikkelen van digitale strategieën, producten en diensten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Met meer dan 60 experts, bekend als Explorers, helpt Snakeware bedrijven om hun digitale groei te realiseren door het voortdurend optimaliseren van digitale ervaringen. Dit doet met middels de filosofie Explore Growth Together.

2. Wat doet Snakeware?
Snakeware ontwikkelt digitale strategieën en oplossingen op basis van marktinzichten en de nieuwste technologieën. Het bedrijf ontwerpt en onderhoudt digitale platforms, en verbetert strategische online marketing om relevante gebruikers te bereiken. Dit resulteert in tevreden opdrachtgevers en een blijvend concurrentievoordeel voor de partners van Snakeware.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Snakeware maken?
In een snel veranderende digitale wereld biedt Snakeware ongekende mogelijkheden voor digitale groei en innovatie. Door strategisch in te spelen op trends en ontwikkelingen, helpt Snakeware bedrijven en organisaties om concurrentievoordeel te behouden en de doelgroep blijvend aan zich te binden. Met een focus op sterke en betrouwbare partnerships en een bewezen staat van dienst sinds 1995, is Snakeware dé digitale partner voor bedrijven die willen excelleren in de digitale ruimte.

4. ORAM-leden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de volgende personen bij Snakeware:

Louis Diekstra, Business Development
Telefoon: +31 (0) 515 431 895
Email: louis@snakeware.nl
LinkedIn: Louis Diekstra

Anne Jaap Strikwerda, Account Manager
Telefoon: +31 (0) 515 431 895
Email: annejaap@snakeware.nl
LinkedIn: Anne Jaap Strikwerda

Ate van der Meer, Chief
Telefoon: +31 (0) 515 431 895
Email: ate@snakeware.nl
LinkedIn: Ate van der Meer

Toine Dinkelberg, CDO
Telefoon: +31 (0) 515 431 895
Email: toine@snakeware.nl
LinkedIn: Toine Dinkelberg

Ate van der Meer
CCO