Startup Amsterdam

Overheid

Amsterdam

www.startupamsterdam.org

1. Wie is StartupAmsterdam?
StartupAmsterdam is een actieprogramma dat is opgezet door de gemeente Amsterdam om het startup en innovatieve ecosysteem in Amsterdam te ondersteunen en te bevorderen.

2. Wat doet StartupAmsterdam?
StartupAmsterdam brengt de publieke en private sector samen om startups, scale-ups, ondernemers en andere spelers in het lokale ecosysteem te ondersteunen. Dit doet zij door deel te nemen aan tientallen projecten en initiatieven ter bevordering van innovatief en duurzaam ondernemerschap.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met StartupAmsterdam maken?
Informatie en hulpbronnen: StartupAmsterdam biedt toegang tot informatie, bronnen, en programma’s die gericht zijn op het ondersteunen van startups, scale-ups en talent. Kijk op onze website www.startupamsterdam.org.

Toegang tot het ecosysteem: Wij hebben een nieuwsbrief en verzamelen alle relevante evenementen in de stad. Leden van ORAM kunnen profiteren van de kennis en connecties die dit netwerk biedt. Dit kan helpen bij het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden met startups, het aantrekken van talent, en het vinden van investeringsmogelijkheden.

Joël Dori
Startup Liaison