Ingenieursbureau

Amsterdam (NH)

www.tauw.nl

1. Wie is Tauw BV?
TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid in zowel het publieke als private domein. Met bijna 1.300 toegewijde professionals geeft TAUW vorm aan een vitale leefomgeving, door betekenisvolle oplossingen te bieden en sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

2. Wat doet Tauw BV?
TAUW werkt aan betekenisvolle projecten die bijdragen aan een vitale leefomgeving. Dagelijks werkt TAUW aan oplossingen die duurzaamheid tastbaar en haalbaar maken voor huidige en toekomstige generaties. Dit doen wij met onze toegewijde medewerkers op locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Tauw BV maken?
Sinds 1928 omarmt TAUW verandering en geeft het vorm aan een wereld waarin menselijk en natuurlijk kapitaal kan floreren. In oktober 2018 vierde TAUW trots haar 90-jarig bestaan, en tegenwoordig is TAUW een bedrijf in handen van de werknemers dat steunt op gedegen kennis en ervaring. It’s not just a daily job, it’s… a living ambition.

Arthur
Beskers

Senior Projectleider