The Power Lifestyle

Professionele training en coaching

Amsterdam (NH)

www.thepowerlifestyle.nl

1. Wie is The Power Lifestyle?
The Power Lifestyle helpt bijzonder toegewijde ondernemers en ambitieuze mensen die kiezen voor krachtige resultaten in hun gezondheid, persoonlijk en zakelijk leven.

2. Wat doet The Power Lifestyle?
The Power Lifestyle biedt een unieke combinatie van training en performance coaching. The Power Lifestyle is er voor ambitieuze en ondernemende mensen die écht impact willen maken op hun leven. Met onze methodiek bouwen zij een fundament voor blijvend resultaat

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met The Power Lifestyle maken?
The Power Lifestyle komt graag in contact met ORAM leden, omdat zij de afgelopen jaren hebben gezien dat mensen niet voor zichzelf kiezen of eigenlijk maar half op komen dagen in het leven. Mensen worden geleefd en hebben eigenlijk vaak niet echt een idee hoe belangrijk het is om een krachtig en vitaal lichaam te hebben binnen in hun bedrijf of de leidinggevende rol die zij hebben. The Power Lifestyle laat mensen zien wat zij niet van zichzelf zien en wat de consequenties zijn bij het nemen van bepaalde acties en non- acties. Een krachtig en vitaal lichaam staat centraal om effectief en energiek door het leven heen te bewegen.

The Power Lifestyle staat voor duurzaamheid en integriteit, is resultaat gedreven en is oprecht betrokken bij al zijn members. The Power Lifestyle komt graag in gesprek met ORAM leden om te laten zien wat zij voor hen kunnen betekenen.

Ricardo
Martins

Founder, Performance coach en trainer