Technische dienstverlening

Amsterdam

www.unica.nl

1. Wie is Unica
Unica is één van de grootste technisch dienstverleners van ons land. Unica bedenkt en realiseert een veilige, gezonde en duurzame toekomst voor haar klanten en volgende generaties.

2. Wat doet Unica?
Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener lost Unica technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan een duurzame, gezonde en veilige toekomst. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters en bijna 3.700 medewerkers behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Unica maken?
Unica heeft veel kennis op het gebied van de energietransitie en kunnen klanten dan goed helpen om richting te geven bij de verduurzaming van hun panden. Daarnaast is Unica in staat om integrale technische oplossingen te bieden bij de steeds complexere technische vraagstukken waar haar klanten mee te maken hebben.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
Dimitri Groeneweg en Stephan Daams (sdaams@unica.nl | 06 5147 4492)

Dimitri
Groeneweg

Directeur